Kvävs

Halsen tjocknar tills den smalnar och så håller det på. Huvudet på högvarv. Jag tänker för mycket. Känner för mycket. Fast samtidigt, hur ska jag annars reagera? Tänker man inte och känner man inte är man ju i princip jämställd med ett lik. Vill inte definiera mig med ett lik även fast jag för visso känner mig som ett för stunden. Fuck det, en serio. Det är som att allt är menat att gå åt helvete idag. Å med idag menar jag hela veckan.


Kommentarer
Postat av: f

cognito, ergo sum.

2011-10-18 @ 20:30:23
Postat av: Julie

Jag vet, du har rätt. Bara det att jag har varit en idiot så många gånger och slängt bort så mycket som skulle kunna var så fint. Men samtidigt tror jag att allt har en mening. Man måste bara ha tålamod.



Tack! Älskar musik, önskar jag var det minsta musikalisk. Alla Bon Ivers låtar är så fina! Passar perfekt när man skall åka buss längre sträckor. Kanye West har samplat Woods i Lost in the world. Skitbra den med! Kanye West är förövrigt den bästa konserten jag någonsin varit på. Sommarkväll omringad av söta pojkar.



Du har helrätt! Nu skall jag njuta lite mer av att vara sängliggandes, det jobbiga är bara svårheten av att faktiskt sova om nätterna.

2011-10-18 @ 23:18:09
URL: http://youthnovels.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0